Privacy

Eminent Meubelonderdelen Enschede heeft deze privacy verklaring opgesteld om aan te tonen dat wij uw privacy zeer serieus nemen. Het onderstaande zet uiteen hoe wij binnen Eminent met persoonlijke informatie omgaan. Het betreft hier de volgende website: www.eminent-enschede.nl

Alle gegevens die door Eminent worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier openbaar worden gemaakt. De informatie die u aan Eminent geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden. Het doel van het registreren van persoonsgegevens door Eminent is het op maat kunnen leveren van diensten en het soepel laten verlopen van transacties.

Onze registratieformulieren verzoeken de gebruikers ons van zowel persoonlijke als professionele informatie te voorzien. Eminent gebruikt beveiligingstechnieken om het verlies, verminking of enige andere aantasting van informatie te voorkomen.

Eminent zal naar aanleiding van een verzoek elke geregistreerde bezoeker (en zijn of haar persoonlijke gegevens) uit onze database verwijderen. Indien u nog vragen heeft over deze privacy verklaring of de site van Eminent, dan kunt u contact met opnemen met: Eminent Meubelonderdelen; Oldenzaalsestraat 275; 7523 AD  ENSCHEDE; Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

MIJN winkelwagen


Uw mandje is momenteel leeg.

Totaal:

Specials
Borstel nylon
Borstel nylon
€ 8,03

schuurbanden
schuurbanden
€ 21,35

Handborstel met leer
Handborstel met leer
€ 23,26

Komgreep massief brons
Komgreep massief brons
€ 2,29